Belfeldse Huisartsen – Belfeld

Welkom bij Belfeldse Huisartsen

Extra informatie

Onze praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten.

Op dit moment is er geen inloopspreekuur meer in de praktijk. Alles gaat op afspraak. Wij vragen u om eerst telefonisch contact op te nemen en niet naar de praktijk te komen zonder eerst gebeld te hebben.

Algemeen

Welkom op de website van de Belfeldse huisartsen. U kunt op onze website informatie krijgen over onze praktijk en uw gezondheid.

Lees hier over ons team, hoe u ons kunt bereiken en waar u ons kunt vinden.

  • Drs. M.R. de Boer  BIGnr 59020071301
  • Drs. W.P.M.M. van der Randen   BIGnr 79052009501
  • Drs. M.W.M. Bos- Schatorie   BIGnr 69910419001
  • Drs. N van Kuijk BIGnr 59922171301
  • Drs. K.C.G. Thielen (waarnemer) BIGnr09923314201

Terug naar overzicht

Vanaf 1 december is het verplicht om een mondkapje te dragen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Het is de bedoeling dat een mondkapje de neus en mond volledig bedekt.
Voor sommige mensen is dit moeilijk, bijvoorbeeld  ivm een ernstige longaandoening, verstandelijke beperking of psychische aandoening. Het alternatief voor een mondkapje is in dat geval een faceshield, dit is een soort spatscherm.
Veel mensen vragen ons om een medische verklaring dat er geen mondkapje gedragen hoeft te worden, maar eigenlijk mag een behandelend arts helemaal geen verklaringen schrijven.
Via de website vilans.nl kun je een kaartje downloaden om uit te te printen. Dit dien je altijd op zak te hebben.
uitzonderingskaart-mondkapjes
Een andere mogelijkheid is om je hulpmiddel of medicatie te laten zien of iets anders waaruit je kunt aantonen dat je geen mondkapje kan dragen.
Publicatiedatum: 10-06-2021