Praktijkinformatie – Belfeldse Huisartsen – Belfeld

Welkom bij Belfeldse Huisartsen

Extra informatie

Onze praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten.

Op dit moment is er geen inloopspreekuur meer in de praktijk. Alles gaat op afspraak. Wij vragen u om eerst telefonisch contact op te nemen en niet naar de praktijk te komen zonder eerst gebeld te hebben.

Algemeen

Welkom op de website van de Belfeldse huisartsen. U kunt op onze website informatie krijgen over onze praktijk en uw gezondheid.

Lees hier over ons team, hoe u ons kunt bereiken en waar u ons kunt vinden.

  • Drs. M.R. de Boer  BIGnr 59020071301
  • Drs. W.P.M.M. van der Randen   BIGnr 79052009501
  • Drs. M.W.M. Bos- Schatorie   BIGnr 69910419001
  • Drs. N van Kuijk BIGnr 59922171301
  • Drs. K.C.G. Thielen (waarnemer) BIGnr09923314201

Praktijkinformatie

Binnen onze praktijk werken verschillende medewerkers

De huisartsen
Dokter van der Randen, Dokter de Boer, Dokter Bos en Dokter van Kuijk.

De praktijkondersteuner
De praktijkondersteuner ondersteunt de huisarts bij een veelheid aan onderzoeken, controles en behandelingen. Zij neemt bepaalde taken geheel of gedeeltelijk over, zoals controles van:

  • Diabetes Mellitus,
  • COPD
  • Hoge bloeddruk
  • Voorkomen van hart- en vaatziekten, onder andere door behandeling van hoge bloeddruk, hoog cholesterol en stoppen met roken.

Onze POH’s zijn: Riny Meussen (POH Diabetes Mellitus), Wout Willemsen ( POH Bloeddruk) en Marie Pauline (POH COPD en ouderenzorg).

De Prakijkondersteuner GGZ
Praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg. Zij begeleiden na verwijzing van de huisarts mensen met psychosociale problemen. Binnen onze praktijk zijn hier  Anita en Anke  werkzaam als praktijkondersteuner GGZ.

De Doktersassistente
De doktersassistente is een belangrijke schakel tussen u en de huisarts. Naast de taken die u van haar gewend bent, krijgt ze in toenemende mate taken die de huisarts ondersteunen en ontlasten. Zo kunt u ook dagelijks, na telefonische afspraak, bij haar terecht voor o.a. oren uitspuiten, injecties en controle van de urine, Bloeddruk meten, suiker prikken, HB prikken, geheugentest, onderzoek naar de bloedvaten, zwachtelen, gehoortest, hechtingen verwijderen en 24-uurs bloeddruk metingen.

Onze doktersassistentes zijn: Judith, Sabine , Yvonne, Quinty , Hanneke en Linda