Afspraken – Belfeldse Huisartsen – Belfeld

Welkom bij Belfeldse Huisartsen

Extra informatie

Onze praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten.

Op dit moment is er geen inloopspreekuur meer in de praktijk. Alles gaat op afspraak. Wij vragen u om eerst telefonisch contact op te nemen en niet naar de praktijk te komen zonder eerst gebeld te hebben.

Algemeen

Welkom op de website van de Belfeldse huisartsen. U kunt op onze website informatie krijgen over onze praktijk en uw gezondheid.

Lees hier over ons team, hoe u ons kunt bereiken en waar u ons kunt vinden.

  • Drs. M.R. de Boer  BIGnr 59020071301
  • Drs. W.P.M.M. van der Randen   BIGnr 79052009501
  • Drs. N van Kuijk BIGnr 59922171301
  • Drs. K.C.G. Thielen (waarnemer) BIGnr09923314201

Afspraken

Voor actuele openingstijden en om een afspraak te maken kunt u het best persoonlijk contact met ons opnemen. De assistente is de eerste die u te woord staat als u de praktijk belt. Zij maakt de afspraken voor het spreekuur en de huisbezoeken. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten.

Inloopspreekuur
Vanwege Corona is er op dit moment geen inloopspreekuur.

e-Consult
Heeft een kleine vraag, dan kunt u die ook via de mail stellen (of via het patientenportaal), wij proberen die vraag binnen 1 tot 2 dagen te beantwoorden, ons e-mailadres: belfeldsehuisartsen@cohesie.org. Voor dringende zaken kunt u beter bellen.

Meer tijd nodig?
De afspraak wordt voor 10 minuten gemaakt. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen we er rekening mee houden in onze agenda.Er zijn momenteel 5 huisartsen werkzaam in de praktijk. Mocht uw eigen huisarts niet aanwezig zijn en het probleem is zodanig dat het niet kan wachten dan krijgt u een afspraak bij een van de andere artsen.

Spreekuur huisartsen
Soms is het vanwege drukte niet mogelijk om voor niet spoedeisende klachten een afspraak voor de zelfde dag te maken. Wanneer u een afspraak voor dezelfde dag wilt, bel dan voor 10.00 uur om deze te maken.

Spreekuur assistentes
De assistentes hebben ook een eigen spreekuur.
U kunt op afspraak  bij hen terecht voor:
– het aanstippen van wratten (na inspectie door arts)
– het verbinden van wonden
– het verwijderen van hechtingen
– het uitspuiten van oren
– het meten van de bloeddruk
– zwangerschapstesten
– suikercontroles
– urinecontroles
– Hb- (ijzergehalte)controles

Verder kunnen de assistentes u helpen bij het doen van thuismetingen, o.a. van de bloeddruk. Zij kunnen een 24 uursbloeddrukmeter bij u aanleggen of u instructies geven over het gebruik van de leen bloeddrukmeter.

Iedere even week is het mogelijk om een afspraak te maken bij de assistente voor het aanstippen van wratten.

Spreekuur praktijkondersteuners
Riny: dinsdag, woensdag en donderdag
Wout: donderdag en vrijdag
Marie-Pauline: maandag, dinsdag en donderdag
Anke (POH GGZ): maandag
Anita (POH GGZ): woensdag en om de week vrijdag

Telefonisch spreekuur
Het vroegere telefonisch spreekuur is komen te vervallen. Als u de dokter telefonisch wilt spreken, kunt u met de assistente een afspraak maken voor een tijdstip waarop de dokter u terugbelt. Controleer wel even of het telefoonnummer dat wij van u hebben nog klopt.

Visites
Uw klachten kunnen het beste beoordeeld en behandeld worden op de praktijk. Daar zijn uw medische gegevens en alle benodigde materialen aanwezig. Mocht u te ziek zijn om naar de praktijk te komen, dan kunt u een huisbezoek aanvragen. Vraag een huisbezoek bij voorkeur aan tussen 8.00 uur en 10.00 uur. De assistente zal u naar de reden vragen om in te schatten welke bezoeken het eerst afgelegd moeten worden.