Belangrijk bericht betreft Corona virus – Belfeldse Huisartsen – Belfeld

Welkom bij Belfeldse Huisartsen

Extra informatie

Onze praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten.

Op dit moment is er geen inloopspreekuur meer in de praktijk. Alles gaat op afspraak. Wij vragen u om eerst telefonisch contact op te nemen en niet naar de praktijk te komen zonder eerst gebeld te hebben.

Algemeen

Welkom op de website van de Belfeldse huisartsen. U kunt op onze website informatie krijgen over onze praktijk en uw gezondheid.

Lees hier over ons team, hoe u ons kunt bereiken en waar u ons kunt vinden.

  • Drs. M.R. de Boer  BIGnr 59020071301
  • Drs. W.P.M.M. van der Randen   BIGnr 79052009501
  • Drs. M.W.M. Bos- Schatorie   BIGnr 69910419001
  • Drs. N van Kuijk BIGnr 59922171301
  • Drs. K.C.G. Thielen (waarnemer) BIGnr09923314201

Terug naar overzicht

Belangrijk bericht betreft Corona virus

Binnen onze huisartsenpraktijk hebben wij dagelijks te maken met het Corona (COVID-19) virus. Wij houden hierin de RIVM richtlijnen aan. Wat betekent dit voor onze patiënten?
 
Tot nader order is het inloopspreekuur per direct komen te vervallen, ook de chronische patiënten zorg en afspraken bij de praktijkondersteuners gaan tot nader order niet door.
 
Wij verzoeken u om niet naar de praktijk te komen met de volgende klachten:
 Hoesten
Neusverkouden
Veel niezen
Loopneus
Keelpijn
Dit zijn allemaal milde klachten. Heeft u een van deze klachten? Ziek dan goed uit en houdt de RIVM richtlijnen aan. Deze vindt u op de website van het RIVM www.rivm.nl of op de website van Thuisarts www.thuisarts.nl
 
Worden klachten heviger? Denk hierbij aan koorts hoger dan 38 graden, bent u benauwd of heeft u moeite met ademen? Neem dan telefonisch contact op met de huisartsenpraktijk. Kom niet naar de praktijk!
 
Als u belt zullen onze assistentes met u bekijken of klachten op korte termijn gezien moeten worden. Indien het klachten zijn die al langere tijd bestaan en waar u geen last van heeft vragen we u om dit tot nader order af te wachten. Dit geldt ook voor klachten die geen spoed hebben. Uiteraard kunnen er een aantal klachten overlegd worden zonder dat u naar de praktijk komt. Onze assistentes zullen uw klacht uitvragen, ze zijn opgeleid om klachten goed te beoordelen en zullen dit indien nodig overleggen met de huisarts.
 
En wij verzoeken u nogmaals om bij bovenstaande klachten NIET naar de praktijk te komen en bij twijfel of toename van klachten telefonisch contact op te nemen.
 
Wij vragen u om uw begrip. Wij willen voorkomen dat u onnodig ziek wordt of besmet raakt.

Voor actuele informatie verwijzen wij u naar de website van het RIVM www.rivm.nl of Thuisarts www.thuisarts.nl

Publicatiedatum: 10-06-2021