Corona update 4/10 – Belfeldse Huisartsen – Belfeld

Welkom bij Belfeldse Huisartsen

Extra informatie

Onze praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten.

Op dit moment is er geen inloopspreekuur meer in de praktijk. Alles gaat op afspraak. Wij vragen u om eerst telefonisch contact op te nemen en niet naar de praktijk te komen zonder eerst gebeld te hebben.

Algemeen

Welkom op de website van de Belfeldse huisartsen. U kunt op onze website informatie krijgen over onze praktijk en uw gezondheid.

Lees hier over ons team, hoe u ons kunt bereiken en waar u ons kunt vinden.

  • Drs. M.R. de Boer  BIGnr 59020071301
  • Drs. W.P.M.M. van der Randen   BIGnr 79052009501
  • Drs. M.W.M. Bos- Schatorie   BIGnr 69910419001
  • Drs. N van Kuijk BIGnr 59922171301
  • Drs. K.C.G. Thielen (waarnemer) BIGnr09923314201

Terug naar overzicht

Corona update 4/10

De tweede golf van het Corona (Covid-19) virus is begonnen. Dit betekent dat er bij ons in de praktijk ook weer andere regels gelden. Wij willen deze met jullie delen.

–        Het verzoek is voor elke patiënt die naar de praktijk komt om een mondkapje te dragen.

–        Kom niet te vroeg naar de afspraak. De wachtruime moet zo leeg mogelijk blijven, ben niet meer dan 5 minuten voor de afspraak aanwezig. Ben je wel eerder wacht dan buiten op gepaste afstand.

–        Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk.

–        Bel je voor een afspraak dan zal de assistente een aantal vragen stellen om te kijken op welk spreekuur de afspraak plaats kan vinden.

–        Ook bij milde klachten vragen wij om deze te melden.

–        Heb je al een afspraak staan maar wordt je ziek? Of heb je klachten passend bij Corona laat ons dit dan weten. Waar mogelijk kan in overlegde afspraak omgezet worden naar een speciaal spreekuur.

Wij zorgen voor jullie veiligheid bij aankomst in de praktijk. Er wordt voldoende geventileerd en de assistente aan het loket coördineert waar je mag wachten voor je afspraak.

Staat er iemand aan het loket en wil je naar binnen of naar buiten? Wacht dan tot de ander klaar is en je op gepaste afstand naar buiten kan.

Wij vragen om jullie begrip en om de adviezen goed op te volgen. Alleen zo kunnen wij jullie en onze eigen veiligheid blijven waarborgen.

Publicatiedatum: 10-06-2021