Corona update 4/10 – Belfeldse Huisartsen – Belfeld

Terug naar overzicht

Corona update 4/10

De tweede golf van het Corona (Covid-19) virus is begonnen. Dit betekent dat er bij ons in de praktijk ook weer andere regels gelden. Wij willen deze met jullie delen.

–        Het verzoek is voor elke patiënt die naar de praktijk komt om een mondkapje te dragen.

–        Kom niet te vroeg naar de afspraak. De wachtruime moet zo leeg mogelijk blijven, ben niet meer dan 5 minuten voor de afspraak aanwezig. Ben je wel eerder wacht dan buiten op gepaste afstand.

–        Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk.

–        Bel je voor een afspraak dan zal de assistente een aantal vragen stellen om te kijken op welk spreekuur de afspraak plaats kan vinden.

–        Ook bij milde klachten vragen wij om deze te melden.

–        Heb je al een afspraak staan maar wordt je ziek? Of heb je klachten passend bij Corona laat ons dit dan weten. Waar mogelijk kan in overlegde afspraak omgezet worden naar een speciaal spreekuur.

Wij zorgen voor jullie veiligheid bij aankomst in de praktijk. Er wordt voldoende geventileerd en de assistente aan het loket coördineert waar je mag wachten voor je afspraak.

Staat er iemand aan het loket en wil je naar binnen of naar buiten? Wacht dan tot de ander klaar is en je op gepaste afstand naar buiten kan.

Wij vragen om jullie begrip en om de adviezen goed op te volgen. Alleen zo kunnen wij jullie en onze eigen veiligheid blijven waarborgen.

Publicatiedatum: 10-06-2021