Even voorstellen: Dr. Quaedflieg – Belfeldse Huisartsen – Belfeld

Welkom bij Belfeldse Huisartsen

Extra informatie

Onze praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten.

Op dit moment is er geen inloopspreekuur meer in de praktijk. Alles gaat op afspraak. Wij vragen u om eerst telefonisch contact op te nemen en niet naar de praktijk te komen zonder eerst gebeld te hebben.

Algemeen

Welkom op de website van de Belfeldse huisartsen. U kunt op onze website informatie krijgen over onze praktijk en uw gezondheid.

Lees hier over ons team, hoe u ons kunt bereiken en waar u ons kunt vinden.

  • Drs. M.R. de Boer  BIGnr 59020071301
  • Drs. W.P.M.M. van der Randen   BIGnr 79052009501
  • Drs. M.W.M. Bos- Schatorie   BIGnr 69910419001
  • Drs. N van Kuijk BIGnr 59922171301
  • Drs. K.C.G. Thielen (waarnemer) BIGnr09923314201

Terug naar overzicht

Even voorstellen: Dr. Quaedflieg

Zoals wellicht aan mijn dialect te horen zal zijn kom ik oorspronkelijk uit Zuid-Limburg, om precies te zijn uit Kerkrade. Ik heb mijn opleiding geneeskunde tegelijk met mijn opleiding biomedische wetenschappen gevolgd aan de Universiteit Leiden. Vervolgens heb ik de opleiding tot huisarts gevolgd aan de Universiteit Maastricht. Tijdens het laatste jaar van de huisartsopleiding heb ik een differentiatie gevolgd gericht op Diabetes Mellitus type 2, een ziekte waar ik veel interesse en affiniteit mee heb.

Inmiddels woon ik alweer 4 jaar in Midden-Limburg, samen met mijn echtgenoot.  Sinds april 2018 is ons gezinnetje uitgebreid met een zoontje. Ik werk op maandag, woensdag en donderdag.

Publicatiedatum: 10-06-2021