Even voorstellen: Dr. Quaedflieg – Belfeldse Huisartsen – Belfeld

Terug naar overzicht

Even voorstellen: Dr. Quaedflieg

Zoals wellicht aan mijn dialect te horen zal zijn kom ik oorspronkelijk uit Zuid-Limburg, om precies te zijn uit Kerkrade. Ik heb mijn opleiding geneeskunde tegelijk met mijn opleiding biomedische wetenschappen gevolgd aan de Universiteit Leiden. Vervolgens heb ik de opleiding tot huisarts gevolgd aan de Universiteit Maastricht. Tijdens het laatste jaar van de huisartsopleiding heb ik een differentiatie gevolgd gericht op Diabetes Mellitus type 2, een ziekte waar ik veel interesse en affiniteit mee heb.

Inmiddels woon ik alweer 4 jaar in Midden-Limburg, samen met mijn echtgenoot.  Sinds april 2018 is ons gezinnetje uitgebreid met een zoontje. Ik werk op maandag, woensdag en donderdag.

Publicatiedatum: 10-06-2021