Nieuw patiëntensysteem – Belfeldse Huisartsen – Belfeld

Welkom bij Belfeldse Huisartsen

Extra informatie

Onze praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten.

Op dit moment is er geen inloopspreekuur meer in de praktijk. Alles gaat op afspraak. Wij vragen u om eerst telefonisch contact op te nemen en niet naar de praktijk te komen zonder eerst gebeld te hebben.

Algemeen

Welkom op de website van de Belfeldse huisartsen. U kunt op onze website informatie krijgen over onze praktijk en uw gezondheid.

Lees hier over ons team, hoe u ons kunt bereiken en waar u ons kunt vinden.

  • Drs. M.R. de Boer  BIGnr 59020071301
  • Drs. W.P.M.M. van der Randen   BIGnr 79052009501
  • Drs. M.W.M. Bos- Schatorie   BIGnr 69910419001
  • Drs. N van Kuijk BIGnr 59922171301
  • Drs. K.C.G. Thielen (waarnemer) BIGnr09923314201

Terug naar overzicht

Nieuw patiëntensysteem

Op maandag 14 februari neemt onze huisartsenpraktijk een nieuw patiëntensysteem in gebruik. Wij doen ons uiterste best om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Toch zult u er mogelijk enige hinder van ondervinden. Om u hierop voor te bereiden hebben wij daarom een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Verminderde bereikbaarheid 11 tot 21 februari 2022
Op donderdag 10 februari kunnen wij vanaf sluitingstijd van de praktijk niets meer plannen in de agenda’s.
Op vrijdag 11 februari kunnen wij geen afspraken met patiënten plannen en zijn wij alleen open voor spoedgevallen. We kunnen deze dag wel in onze patiëntendossiers kijken maar niets aanpassen. Het uitschrijven van herhaalrecepten, machtigingen, verwijzingen, urinecontroles etc. zijn die dag helaas ook niet mogelijk.
Op maandag 14 februari kunnen wij voor het eerst met het nieuwe systeem werken. Iedereen moet wennen aan het nieuwe systeem en dat vraagt in het begin meer tijd. Daarom plannen wij in deze week minder afspraken dan gebruikelijk.
We hopen vanaf maandag 21 februari weer met de normale capaciteit te kunnen werken, mocht dit toch niet haalbaar blijken, dan zullen we dit delen op onze website en op Facebook.
Hoe kunt u ons extra helpen in de voorbereiding?
Bestel op tijd uw herhaalrecepten, aangezien dit van 11 tot en met 21 februari minder goed mogelijk zal zijn. Ditzelfde geldt voor machtigingen etc.
Tot slot vragen wij uw geduld en medewerking. Wij doen ons uiterste best om de zorg te blijven verlenen zoals u die van ons gewend bent.
Publicatiedatum: 07-02-2022