Update Corona virus – Belfeldse Huisartsen – Belfeld

Welkom bij Belfeldse Huisartsen

Extra informatie

Onze praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten.

Op dit moment is er geen inloopspreekuur meer in de praktijk. Alles gaat op afspraak. Wij vragen u om eerst telefonisch contact op te nemen en niet naar de praktijk te komen zonder eerst gebeld te hebben.

Algemeen

Welkom op de website van de Belfeldse huisartsen. U kunt op onze website informatie krijgen over onze praktijk en uw gezondheid.

Lees hier over ons team, hoe u ons kunt bereiken en waar u ons kunt vinden.

 • Drs. M.R. de Boer  BIGnr 59020071301
 • Drs. W.P.M.M. van der Randen   BIGnr 79052009501
 • Drs. M.W.M. Bos- Schatorie   BIGnr 69910419001
 • Drs. N van Kuijk BIGnr 59922171301
 • Drs. K.C.G. Thielen (waarnemer) BIGnr09923314201

Terug naar overzicht

Update Corona virus

Vanwege het Corona (COVID-19) virus zijn er verscherpte maatregelingen getroffen door de overheid. Binnen de huisartsenzorg noord-Limburg zijn er door het corona-crisisteam van Cohesie enkele adviezen afgegeven.

 1. Bezoek aan de huisartsenpraktijk enkel na telefonische afspraak
  Patiënten wordt gevraagd telefonisch een afspraak te maken alvorens de huisartsenpraktijk te bezoeken. Op deze manier willen we besmettingen van het coronavirus zoveel mogelijk beperken.
 2. Bij bezoek aan de praktijk, na telefonische afstemming, wordt begeleiding beperkt tot 1 persoon per patiënt
 3. Geen inloopspreekuren en wrattenspreekuren tot ten minste 1 april
 4. Waar mogelijk wordt een telefonisch consult uitgevoerd bij (chronische) patiënten

Wij vragen om met de onderstaande rekening te houden:

 1. Bij lichte klachten (neusverkouden, hoesten, etc.) thuis te blijven en goed uit te zieken. Volg de richtlijnen die te lezen zijn op de website van het RIVM.
 2. Enkel de huisarts of huisartsenpost (HAP) te bellen als de klachten heviger worden (koorts hoger dan 38 graden, moeilijk ademen etc.). Kom niet naar de praktijk of de HAP!
 3. Werkgevers: bepaal zelf, in onderlinge afstemming, of werknemers thuis moeten blijven. Verwijs de werknemer, indien er lichte klachten zijn, niet naar de huisarts. Hiermee voorkomen we dat de telefoonlijnen van de huisartsenpraktijken overbelast raken en daarmee meer dringende zorgvragen te laat of niet gehoord worden.
 4. Ga voor actuele informatie over het coronavirus naar de website van het RIVM of thuisarts.nl. Bel daarvoor niet de huisarts of de huisartsenpost.

Wij vragen u om uw begrip. Voor actuele informatie verwijzen wij u naar de website van het RIVM www.rivm.nl of Thuisarts www.thuisarts.nl

Publicatiedatum: 10-06-2021