Vertrek dokter van Ruijven per 1-1-2023 – Belfeldse Huisartsen – Belfeld

Terug naar overzicht

Vertrek dokter van Ruijven per 1-1-2023

Beste mensen,

Bij deze wil ik u laten weten dat ik per 1 januari 2023 ga stoppen als huisarts in Belfeld.

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om in Roermond in een huisartsenpraktijk te gaan werken. Dichtbij huis en mijn gezin. Fijn dat dit per toeval eigenlijk op mijn pad is gekomen, maar het is niet makkelijk om de Belfeldse huisartsenpraktijk en mijn patiënten achter te laten.

In april 2018 ben ik in Belfeld gestart als waarnemend huisarts en in de loop der jaren heb ik velen van u leren kennen. Na 5 jaar met veel plezier als huisarts in Belfeld te hebben mogen werken, wil

ik u bedanken voor het vertrouwen en de waardering die u mij heeft gegeven.

En alhoewel de medische dossiers in de praktijk achterblijven, neem ik de mooie,

gezamenlijke herinneringen en ervaringen met mijn vertrek mee.

Ik besef me ten zeerste dat u afgelopen 10 jaar, sinds het vertrek van het echtpaar Spitz, al aan veel verschillende huisartsen heeft moeten wennen. Dit maakte mijn besluit ook moeilijker om te nemen. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat de huisartsen in Belfeld de zorg voor u goed over zullen nemen.

Ik wens u alle goeds.

Marieke van Ruijven, huisarts

Publicatiedatum: 16-11-2022