Vertrek Dr Bos per 1 oktober – Belfeldse Huisartsen – Belfeld

Welkom bij Belfeldse Huisartsen

Extra informatie

Onze praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten.

Op dit moment is er geen inloopspreekuur meer in de praktijk. Alles gaat op afspraak. Wij vragen u om eerst telefonisch contact op te nemen en niet naar de praktijk te komen zonder eerst gebeld te hebben.

Algemeen

Welkom op de website van de Belfeldse huisartsen. U kunt op onze website informatie krijgen over onze praktijk en uw gezondheid.

Lees hier over ons team, hoe u ons kunt bereiken en waar u ons kunt vinden.

  • Drs. M.R. de Boer  BIGnr 59020071301
  • Drs. W.P.M.M. van der Randen   BIGnr 79052009501
  • Drs. M.W.M. Bos- Schatorie   BIGnr 69910419001
  • Drs. N van Kuijk BIGnr 59922171301
  • Drs. K.C.G. Thielen (waarnemer) BIGnr09923314201

Terug naar overzicht

Vertrek Dr Bos per 1 oktober

Beste patiënt,

Via deze weg wil ik u laten weten dat ik per 1-10-2023 ga stoppen als huisarts in Belfeld.

Voor u is het waarschijnlijk lastig dat er weer een vast gezicht vertrekt. Dat maakte de beslissing om de Belfeldse huisartsenprakijk en mijn patiënten achter te laten dan ook niet makkelijk.
Na lang nadenken heb ik echter toch de beslissing genomen om aan de andere kant van de Maas, dichterbij huis en gezin, te gaan werken.

In mei 2019 ben ik als vers afgestudeerd huisarts en als oorspronkelijk “Belvends maedje” in de praktijk gestart. Met sommige patiënten was het een weerzien of hernieuwde kennismaking en bij andere een geheel nieuwe kennismaking. Soms leverde het weleens ongemakkelijke situaties op, maar daar konden we dan ook meestal gezamenlijk wel om lachen tijdens de consulten.
Aan de andere kant was het ook wel fijn om een beetje de familieachtergrond te kennen van mijn patiënten.
Ik heb dan ook 4,5 jaar met plezier in de praktijk in Belfeld gewerkt en ik wil u daarom ook allemaal heel hartelijk danken voor het in mij gestelde vertrouwen.

De in de afgelopen 4,5 jaar opgedane ervaringen en herinneringen zal ik meenemen in mijn verdere huisartsleven en sommige dingen zullen me voor altijd bijblijven.

Het is een lastige tijd met de vele tekorten in de huisartsenzorg, maar ik ben er van overtuigd dat de huisartsen in Belfeld er alles aan zullen doen om u goede zorg te blijven verlenen.

En met het risico dat het taaltechnisch niet helemaal perfect Belvends is;

Wil ich uch hiel erg bedanke veur alle sjoeëne ervaringe en wins ich uch oprech ut allerbeste.
Weej zeen ós!

Tineke Bos-Schatorie, huisarts

Publicatiedatum: 19-09-2023