Vragen over corona vaccinatie – Belfeldse Huisartsen – Belfeld

Welkom bij Belfeldse Huisartsen

Extra informatie

Onze praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten.

Op dit moment is er geen inloopspreekuur meer in de praktijk. Alles gaat op afspraak. Wij vragen u om eerst telefonisch contact op te nemen en niet naar de praktijk te komen zonder eerst gebeld te hebben.

Algemeen

Welkom op de website van de Belfeldse huisartsen. U kunt op onze website informatie krijgen over onze praktijk en uw gezondheid.

Lees hier over ons team, hoe u ons kunt bereiken en waar u ons kunt vinden.

  • Drs. M.R. de Boer  BIGnr 59020071301
  • Drs. W.P.M.M. van der Randen   BIGnr 79052009501
  • Drs. M.W.M. Bos- Schatorie   BIGnr 69910419001
  • Drs. N van Kuijk BIGnr 59922171301
  • Drs. K.C.G. Thielen (waarnemer) BIGnr09923314201

Terug naar overzicht

Vragen over corona vaccinatie

Op dit moment worden de huisartsenpraktijken veelvuldig gebeld met vragen over vaccinaties. Deze week hebben patiënten die normaal gesproken uitgenodigd worden voor de griepprik, een oproep ontvangen om een afspraak te maken voor een vaccinatie bij de GGD. De selectie is automatisch gemaakt maar blijkt niet helemaal te kloppen. Hierdoor zijn er ook patiënten uitgenodigd die niet tot een medische risicogroep behoren en dus volgens de vaccinatieplanning nog niet aan de beurt waren.
Heeft u per abuis een uitnodiging ontvangen voor vaccinatie? U hoeft geen contact met ons op te nemen en u kunt een afspraak maken voor een vaccinatie bij de GGD.
Heeft u geen uitnodiging ontvangen maar krijgt u wel jaarlijks een uitnodiging voor de griepprik? Neem dan contact op met de praktijk zodat wij u alsnog uit kunnen nodigen.
Voor al uw andere vragen met betrekking tot vaccinaties verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om hierover NIET de praktijk te bellen, u kunt contact opnemen met het publieksnummer van het ministerie van VWS via 0800-1351. Dit helpt ons om de telefoon beschikbaar te houden voor de gebruikelijke patiëntenzorg.
bron www.cohesie.org
Publicatiedatum: 10-06-2021