Zwangerschapsvervanging voor dokter Bos – Belfeldse Huisartsen – Belfeld

Welkom bij Belfeldse Huisartsen

Extra informatie

Onze praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten.

Op dit moment is er geen inloopspreekuur meer in de praktijk. Alles gaat op afspraak. Wij vragen u om eerst telefonisch contact op te nemen en niet naar de praktijk te komen zonder eerst gebeld te hebben.

Algemeen

Welkom op de website van de Belfeldse huisartsen. U kunt op onze website informatie krijgen over onze praktijk en uw gezondheid.

Lees hier over ons team, hoe u ons kunt bereiken en waar u ons kunt vinden.

  • Drs. M.R. de Boer  BIGnr 59020071301
  • Drs. W.P.M.M. van der Randen   BIGnr 79052009501
  • Drs. M.W.M. Bos- Schatorie   BIGnr 69910419001
  • Drs. N van Kuijk BIGnr 59922171301
  • Drs. K.C.G. Thielen (waarnemer) BIGnr09923314201

Terug naar overzicht

Zwangerschapsvervanging voor dokter Bos

Vanaf deze week is dokter Bos met zwangerschapfsverlof. Haar verlof wordt waargenomen door dokter Emmen. Hij stelt zich graag voor:

Ik ben Bob Emmen en ik ben geboren en getogen in Tilburg in 1987. Mijn Geneeskunde-opleiding heb ik in 2015 in Nijmegen afgerond waarna ik aan het werk gegaan ben op de SEH van Maasziekenhuis Pantein te Boxmeer. Hierna heb ik de huisartsenopleiding gedaan in Nijmegen. Per halverwege 2019 ben ik aan het werk als waarnemend huisarts. Voorafgaand aan deze waarneming heb ik gewerkt in Venray in huisartsenpraktijk Antoniusveld. Ik woon sinds 2019 in Molenhoek samen met mijn vriendin, in het noordelijkste puntje van Limburg. Ik houd van: reizen (Tanzania, Sri Lanka, Indonesie, Colombia), technologie (gadgets en apparaten zijn aan mij welbesteed), lekker en uitgebreid koken met vrienden, bierbrouwen en sporten (fitness/wielrennen).

Op geneeskundig vlak liggen mijn interesses bij spoedzorg, palliatieve zorg, chirurgische ingrepen en preventieve gezondheid. U zult mij dus ook regelmatig over bewegen, sporten en (gezond) eten horen praten. De mens achter de kwaal is wat het huisartsenvak voor mij zo leuk maakt.

Per 18 januari tot 1 juni komt dokter Emmen vanwege zwangerschap dokter Bos vervangen in Belfeld. Hij zal aanwezig zijn op maandag, woensdag en donderdag.

Publicatiedatum: 10-06-2021